Wijziging Raad van Commissarissen Samas-Groep NV en datum ava

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/08/2004 08:33
De heer drs. A.H.J. Risseeuw, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Samas-Groep NV, heeft aangegeven zijn voorzitterschap één jaar eerder dan voorzien, zijnde per sluiting van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2005 i.p.v. 2006, te willen neerleggen en uit de Raad van Commissarissen te willen terugtreden.

Volgens rooster treedt de heer drs. J.F. van Duyne eveneens af per sluiting van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2005. Teneinde voor ieder jaar één commissaris voor (her)benoeming in aanmerking te laten komen en daarmee de continuïteit in de Raad van Commissarissen te waarborgen, wordt voorgesteld de heer Van Duyne reeds op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in 2004 te herbenoemen.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders over het afgelopen boekjaar, dat liep van

1 april 2003 tot en met 31 maart 2004, wordt gehouden op 24 augustus 2004 om 14.30, in onze vestiging van Assenburg BV, Zevenheuvelenweg 15, te Tilburg.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL