Persbericht RSDB

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/04/2005 16:19
Winst over 1e kwartaal gelijk aan vorig jaar
Vervreemding PlantijnCasparie op schema
Onderzoek naar beursexit


RSDB zal naar verwachting de eerste drie maanden van het boekjaar 2005 op hetzelfde niveau afsluiten als vorig jaar.

In de onderscheiden marktsegmenten blijft in de volle breedte sprake van terughoudendheid.

In combinatie met een ruim capaciteitsaanbod leidt dit tot een aanhoudende prijsdruk. De negatieve invloed hiervan op de resultaatontwikkeling werd gecompenseerd door kostenbesparingen en productiviteitstijging.

Gegeven de onzekerheden in de markt blijft het te vroeg om uitspraken te doen over de resultaatontwikkeling op jaarbasis.

Het vormgeven aan het ondernemingsmodel met de twee businesslines Print Productions en Marketing Communications verloopt volgens plan. Ditzelfde geldt voor de onderhandelingen in het kader van de in oktober 2004 aangekondigde vervreemding van de vellendrukactiviteiten van PlantijnCasparie.

De komende maanden zal onderzoek worden gedaan in hoeverre, ten behoeve van de continuïteit en een gezonde ontwikkeling van Print Productions en Marketing Communications, een eigendomsstructuur, onder bepaalde modaliteiten, buiten de publieke beursomgeving meer mogelijkheden biedt.

Deze mededelingen zijn gedaan door Hans de Jong, voorzitter van de Raad van Bestuur, tijdens de hedenmiddag gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van RSDB.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL