RoodMicrotec - benoeming Martin Sallenhag en Reinhard Pusch

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/02/2016 07:12
- RoodMicrotec - benoeming Martin Sallenhag en Reinhard Pusch

RoodMicrotec NV maakt bekend Martin Sallenhag en Reinhard Pusch per 26 mei 2016 voor te dragen als CEO/CTO respectievelijk CSO/COO. Zij zullen per deze datum verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding. Per dezelfde datum zal Philip Nijenhuis aftreden als CEO. Tot 26 mei zal Philip Nijenhuis, die na een periode van ziekte recentelijk ontslagen is van medische begeleiding, de leiding van de onderneming weer op zich nemen, in nauwe samenwerking met Martin Sallenhag en Reinhard Pusch ter voorbereiding op de definitieve overdracht van activiteiten. Philip Nijenhuis zal aansluitend de functie van adviseur van RoodMicrotec gaan bekleden. Het belang van de onderneming zal daarbij voorop staan. In deze rol zal de focus liggen op zowel de klant als de aandeelhouder.

Martin Sallenhag was voorheen onder meer VP Engineering bij Digital Imaging Systems en VP en General Manager bij Samsung Electronics. Martin speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van nieuwe hightech advanced Semiconductors. Reinhard Pusch was senior manager van Alcatel en Managing Director van microtec. Hij speelde een belangrijke rol bij de samenvoeging van microtec en Rood Testhouse International.

De raad van commissarissen stelt voor Philip Nijenhuis op 26 mei 2016 te benoemen als commissaris, om onder meer de continuïteit en de balans te waarborgen. Philip is bereid zich te blijven inzetten voor RoodMicrotec.

Daarnaast stelt de raad van commissarissen voor om Tom van Wijngaarden op 26 mei 2016 als commissaris te benoemen. In het persbericht van 17 december 2015 is deze voorgenomen versterking en uitbreiding van de raad van commissarissen reeds aangekondigd.

'Ik ben zeer blij, zowel met Reinhard, gezien zijn jarenlange bijdrage als lid van het team en het bepalen van de koers, als met de professionele eigenschappen en internationale ervaring van Martin. Dit tweetal staat voor een krachtige combinatie van langdurige ervaring en daadkracht om de onderneming naar een hoger niveau te brengen', aldus Vic Tee, voorzitter van de raad van commissarissen van RoodMicrotec.

Philip Nijenhuis, CEO RoodMicrotec

Vic Tee, Voorzitter RvC RoodMicrotec.

Financiële agenda 2016

10 maart 2016
Publicatie jaarcijfers 2015

10 maart 2016
Conference call voor pers en analisten

14 april 2016
Publicatie jaarverslag 2015

12 mei 2016
Publicatie tussentijdse update

26 mei 2016
Algemene vergadering van aandeelhouders

7 juli 2016
Publicatie omzetcijfers eerste halfjaar 2016

25 augustus 2016
Publicatie halfjaarbericht 2016

25 augustus 2016
Conference call voor pers en analisten

15 november 2016
Publicatie tussentijdse update









Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL