RoodMicrotec sluit samenwerkingsovereenkomst voor het ondersteunen van diverse nieuwe projecten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/08/2015 18:44
RoodMicrotec N.V. heeft een belangrijke samenwerkingsovereenkomst gesloten met één van de toonaangevende en meest succesvolle fabless companies (design huizen) van Europa. Het design huis ontwikkelt per jaar vele hoogwaardige chips. Door zijn groei ontstond bij het designhuis de behoefte om een specialistische toeleverancier te selecteren die het kan ondersteunen bij de vervaardiging van hoogwaardige chips (high reliability chips) en in hun groeiproces. Zowel de ervaring, de kennis en de infrastructuur, waaronder het machinepark van RoodMicrotec bleken perfect aan te sluiten bij de behoefte van deze klant.

RoodMicrotec zal afhankelijk van het product (chip) zowel individuele diensten als back-end manafucturingdiensten leveren.

Met deze overeenkomst heeft RoodMicrotec, naast een nieuwe klantenrelatie met een van de toonaangevende fabless companies, een order verworven en bereidt zij een tweede met deze klant voor.

"Fabless companies (design huizen) nemen, met een gemiddelde groei per jaar van 15 tot 25%, een steeds belangrijkere positie in de semiconductorindustrie in. RoodMicrotec verheugt zich zeer op deze uitbreiding van haar klantenbestand met een toonaangevend design huis in Europa. RoodMicrotec is er van overtuigd dat onze uitstekende infrastructuur nog meer fabless companies zal aantrekken en zal bijdragen aan onze groei in dit marktsegment", aldus Philip Nijenhuis CEO RoodMicrotec.

Strategie
De strategie van RoodMicrotec is met name gericht op sterk groeiende markten, zoals automotive, industrial/medical en IoT. Onze service richt zich in het bijzonder op supply chain activiteiten, waar onder meer de diensten test engineering, failure & technology analysis, qualification & reliability en logistiek onder vallen.

Bekendmaking van de klantennaam

Ondermeer uit concurrentie-overwegingen is RoodMicrotec terughoudend met het bekendmaken van de namen van klanten.


tijd 09.10
RoodMicrotec EUR 0,245 +1ct vol. 36.099

tijd 16.52
RoodMicrotec EUR 0,25 +1,5ct vol. 445.051



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL