Rood Technology en SensorDynamics tekenen strategische

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/08/2007 17:53
Rood Testhouse International N.V. (Rood Technology) en SensorDynamics hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend op het gebied van Test Soft- & Hardware Engineering, Electrical Testing, Qualification and Reliability Investigation en Analysis van MEMS (micro-electro-mechanical systems).
De samenwerking heeft betrekking op alle bestaande en te ontwikkelen microsensor systemen.
Ten behoeve van deze samenwerking heeft Rood Technology geïnvesteerd in
een monitoring ‘burn-in’ system van EDA, de grootste in Europa (zie bijlage). Dit systeem kan elektrische testen uitvoeren voor analoge en mixed signal devices gedurende het ‘burn-in’ proces.
“Met deze samenwerking speelt Rood Technology in op de toenemende behoefte van
Fabless en Semi-Fabless Semiconductor Companies om gebruik te maken van onafhankelijke testhuizen. Bovendien stelt deze samenwerking beide
ondernemingen in staat in te spelen op de toenemende hoge kwaliteitseisen van hun klanten. Dit samen inspelen zal bijdragen aan beider succes”, aldus Philip Nijenhuis, CEO Rood Technology.
“Deze samenwerking versterkt onze focus op het leveren van hoge kwaliteitsproducten gebaseerd op onze ‘right first time’ strategie en stelt ons nog beter in staat te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van onze klanten in de automobielindustrie”, voegt Hubertus Christ, CEO SensorDynamics, toe.
Rood Technology's activiteiten Rood Technology heeft meer dan 35 jaar ervaring in het verlenen van engineering-intensieve diensten met toegevoegde waarde binnen de halfgeleiderindustrie. Hieronder zijn begrepen het ontwikkelen van soft- en hardware voor testoplossingen, Wafer Probing, Final Test, Burn-In,
Marking, Scanning, Straightening, Tape & Reel, Programming, alsmede Qualification en Failure Analysis ten behoeve van IC-producenten en eindgebruikers.

Over SensorDynamics, die is een snelgroeiende semi-fabless semiconductor onderneming met focus op innovatieve sensoroplossingen ten behoeve van hoog volumetoepassingen in de automobielindustrie en automatisering.
SensorDynamics ontwikkelt en levert uitvalverzekerde micro en draadloze semiconductor sensorsystemen voor voornamelijk vooraanstaande automobielbedrijven en is in het bezit van een TS16949 certificering. De onderneming opereert als hoofdaannemer en werkt nauw samen met
wereldwijd toonaangevende toeleveranciers van productie- en testtechnologie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Graz-Lebring, Oostenrijk Verder heeft SensorDynamics dochterondernemingen in Italië, Duitsland, Slovenië en Frankrijk.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL