Onrust bij Reesink

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/11/2003 08:00
Raad van Commissarissen Reesink N.V. meldt vertrouwensbreuk met enig directeur Ten Doeschate
De Raad van Commissarissen van Reesink N.V. meldt (5/11),dat er een fundamenteel verschil van inzicht is ontstaan tussen de Raad en enig directeur B.J. ten Doeschate. Een en ander heeft inmiddels geleid tot een vertrouwensbreuk.
De Raad wil een mogelijk vertrek van de heer Ten Doeschate zo snel mogelijk voorleggen aan de aandeelhouders. Daartoe zal op korte termijn een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (Bava) worden bijeengeroepen.
Zonder te willen afdoen aan de positieve bijdrage die de heer Ten Doeschate aan de onderneming heeft geleverd, is de Raad van Commissarissen van mening dat de heer Ten Doeschate (die inmiddels 18 jaar verbonden is aan Reesink) niet de juiste persoon is om leiding te geven aan de strategische keuzes die in de toekomst moeten worden gemaakt.
De Raad van Commissarissen is reeds enige tijd met de heer Ten Doeschate in gesprek over een verandering van zijn positie bij Reesink. Deze gesprekken hebben echter niet tot enig resultaat geleid, zodat de Raad van Commissarissen vandaag de conclusie heeft moeten trekken dat de vertrouwensbreuk een feit is.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL