PinkRoccade en PCM sluiten overeenkomst voor Internet dienstverlening

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/03/2005 08:23
Recentelijk heeft PinkRoccade een contract met PCM Uitgevers gesloten voor de levering van Internet dienstverlening. PinkRoccade gaat de komende vijf jaar de dienstverlening op het gebied van implementatie, ontwikkeling, beheer en onderhoud voor de titelsites van PCM verzorgen. De contractwaarde bedraagt 6 miljoen euro.

In het komende jaar zullen de huidige systemen van PCM gefaseerd vervangen worden. Door de inzet van nieuwe technologieën wordt het voor PCM mogelijk abonnees via meerdere publicatiekanalen (zoals SMS, Internet, Webcast en I-mode) en real-time te voorzien van nieuws en achtergrondinformatie. PCM gaat hierbij gebruikmaken van de Smart MultiMedia Architecture van PinkRoccade. Dit concept omvat een complete infrastructuur waarmee het bedrijfsproces van creatie, publicatie en distributie volledig wordt ondersteund. Het platform biedt een complete oplossing voor uitgevers ter ondersteuning van hun uitgeefprocessen en zij kunnen hier gemakkelijk op aansluiten.

Voor PCM betekent dit een aanzienlijke kostenbesparing waarbij tegelijkertijd meer en nieuwe functionaliteiten aan hun gebruikers geboden kan worden. PinkRoccade opereert al een aantal jaren op de Media & Entertainment markt. Met het afsluiten van het contract met PCM verstevigt PinkRoccade haar positie in deze markt.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL