Centrale Ondernemingsraad PinkRoccade deelt strategische visie van het Bestuur van PinkRoccade

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/12/2004 06:52
De COR is er van overtuigd dat een samengaan met Getronics de beste waarborgen biedt voor zowel de continuïteit van de dienstverlening als de werkgelegenheid van de huidige en toekomstige PinkRoccade-medewerkers. De combinatie met Getronics levert een toekomstvaste stabiele organisatie op. Dit is in het belang van alle stakeholders en niet alleen van de aandeelhouders.

De COR betreurt het verzoek van de grootaandeelhouders om andere belangstellende partijen inzage te geven in de boeken. Dit verzwakt de concurrentiepositie van PinkRoccade en brengt daarmee direct de werkgelegenheid in gevaar. Vooral van de Staat had de COR een andere opstelling verwacht, gezien de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de grootste aandeelhouder van PinkRoccade.

De COR is van mening dat de klant- en medewerkersbelangen - en de aandeelhoudersbelangen op de langere termijn - altijd zwaarder moeten wegen dan winstbejag op de korte termijn.

De COR vindt dat het Bestuur met de keuze voor Getronics PinkRoccade op de beste manier dient.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL