PinkRoccade trading update

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/02/2004 07:32
In aansluiting op de presentatie van de derde kwartaalresultaten 2003 bevestigt de Raad van Bestuur dat de herstructurering van de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk volgens de toen uitgesproken verwachting verloopt. Hiertoe zijn in het vierde kwartaal 2003 additionele voorzieningen getroffen ten behoeve van herstructurering. Als de ontwikkeling zich doorzet zal medio 2004 in het Verenigd Koninkrijk een winstgevende situatie ontstaan.

Vooruitlopend op de definitieve jaarcijfers 2003 geeft de directie aan dat de omzet over dat jaar conform verwachting nagenoeg 10 % lager ligt dan de in 2002 gerealiseerde omzet ad 816,3 mln Euro. Inclusief de reserveringen voor herstructurering van de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, is de Ebita marge iets beter dan de verwachting uitgesproken tijdens de presentatie van de derde kwartaalcijfers. Dit is met name het gevolg van een margeverbetering bij de Nederlandse activiteiten gedurende het vierde kwartaal. Desalniettemin ligt de totale marge in 2003 lager dan de marge in het voorgaande jaar (4,1 % van de omzet in 2002).

Per 31 december 2003 heeft PinkRoccade al zijn bankschulden afgelost.

De definitieve resultaten over 2003 zullen op 18 maart a.s. worden gepubliceerd.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL