PinkRoccade en Mediasurface leveren samen oplossing voor website Inspectie van het Onderwijs

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 26/01/2004 08:40
PinkRoccade en Mediasurface hebben een overeenkomst gesloten voor intensieve samenwerking en marktbenadering op het terrein van strategie, implementatie, beheer en integratie van content management, kennismanagement en e-commerce oplossingen. Eén van de gezamenlijke activiteiten is gerealiseerd bij de Inspectie van het Onderwijs. Dit heeft inmiddels geleid tot de lancering van de vernieuwde website van de Inspectie van het Onderwijs.

Het project bij de Inspectie van het Onderwijs draait om een website waar scholen en andere geïnteresseerden inzicht kunnen krijgen in de wijze waarop de Inspectie toeziet op de kwaliteit van het onderwijs. De Inspectie rapporteert op de website over de kwaliteit van het onderwijs via Kwaliteitskaarten. De nieuwe website maakt het mogelijk voor de Inspectie van het Onderwijs om zelf op een efficiënte wijze de inhoud van de site aan te passen. Scholen, ouders en scholieren krijgen heldere toegang tot de gewenste informatie. Het bezoekersaantal van gemiddeld 200 bezoekers per maand steeg na lancering van de site explosief naar 15 bezoekers per seconde. We kunnen dus spreken van een succesvolle lancering waarbij de huidige capaciteit inmiddels zorg kan dragen voor dergelijke aantallen bezoekers.

PinkRoccade en Mediasurface vullen elkaar uitstekend aan volgens Ger Kors, directeur van Mediasurface Benelux, en Ankie Eeken, commercieel manager van PinkRoccade. Mediasurface levert content management software gebaseerd op open standaarden. PinkRoccade is actief met dienstverlening rondom internet- en intranetoplossingen, waarbij de kracht ligt bij de implementatie, het onderhoud en de hosting. De koppeling van technologie en dienstverlening moet op basis van de samenwerkingsovereenkomst tot een flinke groei in opdrachten leiden. PinkRoccade en Mediasurface hebben de ambitie uitgesproken om in de komende maanden op een vergelijkbare wijze gezamenlijk de markt te bewerken.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL