Opschorting notering van Petroplus vandaag tot nader bericht.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/01/2005 08:43
Petroplus maakt bekend dat het Euronext heeft verzocht de handel in het aandeel Petroplus stil te leggen in verband met het lopende Senior Notes Bod en voorgenomen Aandelenbod door RIVR Acquisition B.V.

* Petroplus maakt bekend dat het Euronext heeft verzocht de handel in het aandeel Petroplus stil te leggen in verband met het lopende Senior Notes Bod en voorgenomen Aandelenbod door RIVR Acquisition B.V.

* Gedetailleerde informatie zal later vandaag middels een persbericht bekend worden gemaakt.

Bericht om 18.00 uur,
Petroplus Funding BV verlengt de Toestemmingspremie deadline naar 18 januari 2005, 17:00 Londen tijd en handhaaft een Totale Vergoeding van 104%

* Petroplus Funding BV verlengt de Toestemmingspremie deadline naar 18 januari 2005, 17:00 Londen tijd en handhaaft een Totale Vergoeding van 104%
* Tot heden is minder dan 50% van het totaal aantal uitstaande Senior Notes aangeboden en de gerelateerde Toestemming verleend
* Aanvang van Aandelenbod blijft afhankelijk van het verkrijgen van Toestemming voor de Voorgestelde Wijzigingen van de houders van een meerderheid van de Senior Notes

De aanvang van het voorgenomen Aandelenbod blijft afhankelijk van, inter alia, het verkrijgen van Toestemming voor de Voorgestelde Wijzigingen van de houders van de meerderheid van de Senior Notes.

Het voorgenomen Aandelenbod en het Senior Notes Bod zijn afhankelijk van, inter alia, het aanmelden van een gewone meerderheid van de Senior Notes en 95% van de Aandelen.

Barclays Capital treedt op als de exclusieve dealer manager voor het Senior Notes Bod. De tender agents voor het Senior Notes Bod zijn The Bank of New York en The Bank of New York (Luxembourg) S.A.

Het Senior Notes Biedingsbericht kan gedurende normale werktijden worden verkregen via een van beide tender agents, The Bank of New York of The Bank of New York (Luxembourg) S.A. door contact op te nemen met Daniel Wynne op +44 20 7964 6337 of Jackie Geisen op +44 20 7964 7306. Alle diensten gerelateerd aan het Senior Notes Bod kunnen worden verkregen van The Bank of New York (Luxembourg) S.A.

Additionele informatie betreffende de voorwaarden van het Senior Notes Bod kunnen worden verkregen van Barclays Capital of door contact op te nemen met The Bank of New York (Luxembourg) S.A., op de onderstaand adressen:

Barclays Capital The Bank of New York (Luxembourg) S.A.
T.a.v.: Sven Pongs or Marie-France Guay T.a.v.: Daniel Wynne
5 The North Colonnade Aerogolf Center
Canary Wharf 1A Hoehenhof
Londen, E14 4BB L-1736 Senningerberg
Verenigd Koninkrijk Luxemburg
Tel: +44 (0)20 7773 8990 Tel: +44 20 7964 6337

Deze aankondiging vormt geen aanbeveling betreffende het Senior Notes Bod en het Senior Notes Verzoek om Toestemming. Houders van Senior Notes zouden advies moeten inwinnen van een onafhankelijke financiƫle adviseur in verband met de geschiktheid van de transacties zoals hierin omschreven voor de betreffende individu.

Dit bericht is een openbare aankondiging zoals bedoeld in sectie 9b paragraaf 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Dit persbericht is ook uitgegeven in de Engelse taal. In geval van inconsistentie prevaleert het Engelstalige bericht.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL