Onbemand tanken zal nog meer worden.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/12/2003 10:43
Het onbemand tanken van benzine zal door de prijsverhoging, door accijnzen van de Nederlandse Overheid per 1-1-2004, nog meer worden.
Nu al is het verschil in literprijs ca. 6 eurocent en dat is wel ruim 13 hollandse centen in de oude waarden.
Ja, wij van de redactie blijven de "gulden" trouw, het geeft je een beter beeld.
Het aantal onbemande tankstations is nog steeds groeiende en dat kan de verkoop van Tango door Petroplus ten goede komen.
Petroplus heeft geld nodig voor het terugbrengen van haar schulden en er zijn voldoende partijen die de Tango's in Nederland en in Belgie (enkele) willen kopen. Dat is voor de verkopende partijen (Petroplus) altijd een prettig gevoel, meer partijen.
Ook zal door de hoge olieprijs de marges wel moeten verbeteren, dus gaan wij uit van een betere toekomst voor Petroplus.
Ook het project (gas) bij Milfort haven in Wales krijgt vorm. Petroplus staat daar niet meer alleen voor en dan kunnen de lasten ook gedeeld worden. Later ook wel de lusten, maar twee weten meer dan een, is toch het spreekwoord en gedeelde last is "halve last".
Wij zien voor Petroplus een beter 2004 en de koers van het aandeel op ruim EUR 6 is ook betaalbaar.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL