LAN Handling Systems neemt ABAR Automation BV over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 03/07/2015 11:45
LAN Handling Systems International BV, een van de ondernemingen van Hydratec Industries NV, heeft vandaag 100% van de aandelen verworven van ABAR Automation BV. ABAR is sinds 1998 een internationaal actieve onderneming op het gebied van ontwerp en assemblage van end of line handling systemen door robotica toepassingen. Zij heeft gerenommeerde afnemers in de voedingsmiddelen industrie en bedient deze vanuit Halfweg in Nederland. De omzet van ABAR Automation BV bedroeg in 2014 ca. € 9 miljoen met ca. 40 medewerkers.

De heer Bart Aangenendt, CEO van Hydratec: “De overname van ABAR draagt bij aan de groeiambities van Hydratec in de markt voor Food & Agri systemen. ABAR’s technologische know how en specifieke applicatie kennis binnen de voedingsmiddelen industrie bieden een uitstekende aanvulling op LAN zijn huidige activiteiten.

De betrokken ondernemingsraad heeft positief geadviseerd.

Profiel Hydratec Industries NV (Hydratec)

Hydratec is een industriële holding maatschappij met als bedrijfsactiviteiten:
1.Ontwerp en productie van Agri & Food systemen door Pas Reform Hatchery Technologies in Zeddam en LAN Handling Systems in Tilburg
2.Ontwerp en productie van kunststof- onderdelen en -verpakkingen door Timmerije en Euro Mouldings, met productiefaciliteiten in Neede en Nijverdal.

Hydratec Industries is genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam NV (ISIN NL0009391242, ticker: HYDRA.)



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL