Oranjewoud AVA 2021 te Amsterdam. Onze mail wisseling met Oranjewoud.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/05/2024 07:17
Directie Oranjewoud en Mevr. C. Bassa d.d. 14 mei 2024

Hierbij meld ik mij aan voor de AVA van 27 mei 2024 te Amsterdam .

Graag verneem ik de tijd en plaats te Amsterdam.

Vreemd dat de website van Oranjewoud niet meer actueel is, dus worden aandeelhouders de voortgang onthouden! Heel bijzonder.

Antwoord
Dank voor uw e-mailbericht van gisteren. Inmiddels heb ik ook een terugbelnotitie ontvangen. Helaas heeft de afwikkeling van de jaarrekening van Oranjewoud boekjaar 2021 (beperkt) vertraging opgelopen, waardoor een aandeelhoudersvergadering op maandag 27 mei 2024 - met inachtneming van de wettelijke oproepingstermijn - niet meer haalbaar is. Tijdens de vergadering op 21 maart 2024 is ook expliciet door de voorzitter aangegeven dat de gereserveerde data onder voorbehoud waren. Onze huidige verwachting is om binnen nu en twee weken een oproep met een nieuwe datum op de website te publiceren.

Voor het overige verwijzen wij naar hetgeen de voorzitter hierover heeft gemeld tijdens de aandeelhoudersvergadering van 21 maart 2024.

Met vriendelijke groet,
Corina Bassa
namens Investor Relations
Oranjewoud N.V.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL