Bericht Oranjewoud vervolg uitspraak O.K.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/02/2024 09:47
Dank voor uw e-mailbericht. Wij begrijpen dat u graag wordt geïnformeerd over het vervolg en op dit moment kunnen wij u als volgt berichten.

Op 28 november 2023 heeft de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam uitspraak gedaan in de uitkoopprocedure. Over deze uitspraak publiceerden wij een nieuwsbericht op onze website waarnaar wij u graag verwijzen: https://www.oranjewoudnv.nl/uitkoopprocedure-aandelen-oranjewoud-n-v-uitspraak-ondernemingskamer/.

Tegen de uitspraak van de Ondernemingskamer, die uitvoerbaar bij voorraad is verklaard, staat beroep in cassatie open. De termijn hiervoor bedraagt drie maanden en vangt aan op de dag van openbaarmaking van de uitspraak.

Na afloop van de cassatietermijn zal Oranjewoud N.V. Sanderink Investments B.V. aanmanen om de door de Ondernemingskamer vastgestelde koopprijs voor de aandelen met rente te consigneren.

De rente is als volgt: 6% over 2022 4% over 2023 en 7% over 2024.
Dit op verzoek plaatsen wij deze percentages erbij. (red.XEA.nl) 24/2/2024


Met vriendelijke groet,

Investor Relations



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL