Centric neemt Nederlandse onderdelen van Duitse TDS over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/12/2004 08:32
De Moeder Van Centric KSI neemt het Duitse TDS over.
ICT-dienstverlener Centric Holding B.V. heeft onlangs een overeenkomst gesloten voor de overname van alle aandelen van TDS International B.V. en TDS Nederland B.V. Beide ondernemingen zijn onderdelen van het Duitse beursgenoteerde TDS Informationstechnologie AG. Met deze overname verwerft Centric verdere kennis op het gebied van onder meer SAP en versterkt zij haar positie in de segmenten retail, transport & logistiek, handel, bouw en industrie. De overdracht van aandelen heeft met terugwerkende kracht plaatsgevonden op 30 september 2004.

TDS Nederland is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en telt momenteel circa veertig medewerkers. De onderneming is een autoriteit op het gebied van SAP en SAP-gerelateerde oplossingen en ontwikkelt branchespecifieke IT-oplossingen voor de sectoren industrie, consumer products, retail, logistieke dienstverlening en groothandel. Daarnaast biedt TDS Nederland oplossingen voor toepassingen op uiteenlopende gebieden, namelijk: System Development, Logistics Execution System, Supply Chain Management, Project- en Change Management.

Met de overname breidt Centric haar kennis op het gebied van SAP uit en versterkt zij haar positie als totaaloplosser in met name de branches retail en transport & logistiek. Na eerdere overnames in Nederland en België heeft Centric in korte tijd reeds een sterke positie opgebouwd in deze segmenten. Voor TDS Informationstechnologie AG ligt de verkoop van de Nederlandse onderdelen in lijn met de hergroepering van het bedrijf. De onderneming gaat zich met name concentreren op de markten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Zo breidt de heer Gerard Sanderink zijn bedrijf steeds meer uit naar de omliggende landen, dat zal ook voor Centric KSI goed zijn.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL