Centric KSI hoe verder, mijnheer Sanderink?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/05/2004 08:48
Er is de laatste tijd een hoop te doen in de ICT sector en daar zit Centric KSI holding ook in, onder de paraplu van de Centric Holding. Die uitstekend draait en vooral bij de Semi Overheid een aardig "poot" tussen de deur heeft.
De Heer Sanderink heeft KSI van Toon Rijken toen over "moeten" nemen, anders hadden er forse sachade-claims gekomen. Maar het liefst had hij er vanaf gezien, die overname, het heeft hem veel zorgen en geld gekost, maar er lijken betere tijden voor de moeder en de dochter aan te komen. A.S. 24 mei komen de cijfers en die zullen nog verleis laten zien, maar wij (red.) verwachten voor dit jaar betere cijfers, al is de financiele positie niet optimaal bij Centric KSI, 24 juni de AVA te GOuda om 9.30 uur. De moeder heeft pas nog nieuwe aandelen genomen, om die financiele positie een beter aanzien te geven. Op de koers van ca. EUR 1,60 zitten er toch speculatieve mogelijkheden in het aandeel Centric KSI.
Als de betere tijden aanbreken ook voor Centric KSI, zal de heer Sanderink het fonds van de beurs afhalen. De Heer Sanderink heeft maar een wens, "weg van de beurs" en niet dat gezeur meer! Daar kan dan een premie in zitten en er zijn 18.871.731 aandelen en daar is 79,83% in handen van de moeder, volgens de AFM.
Dit aandeel kan weleens naar de EUR 2 gaan en dat is wel 25% meer dan de huidige koers.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL