John Holland en Strukton starten joint venture voor verbeteren prestaties railsysteem

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 22/09/2016 17:54
John Holland en Strukton Rail tekenden vandaag op de InnoTrans voor de oprichting van Acuit.Systems, een innovatieve joint venture die diensten gaat leveren voor de verbetering van de prestaties van het spoorsysteem in Australië en Nieuw-Zeeland. Acuit.Systems integreert tools voor het verzamelen, analyseren en visualiseren van spoordata met onderhoudsengineeringsdiensten. Hiermee wil de joint venture het vertrouwen in de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het spoor verbeteren.

Gary Seabury, algemeen directeur Rail bij John Holland, spreekt van een tot nog toe ongekend hoog kwaliteitsniveau:

“Onze nieuwe joint venture geeft eigenaren en beheerders van spoornetwerken en vervoerders inzicht in hun assets en biedt hen de juiste tools voor een effectief onderhoudsregime. Zo kunnen zij hun prestaties optimaliseren en krijgen ze gegarandeerd de gewenste beschikbaarheid. John Holland heeft jarenlange expertise opgebouwd op dit gebied, heeft een sterk netwerk van opdrachtgevers en franchisepartners, en beschikt over lokale marktkennis, evenals de nodige certificaten en erkenningen en faciliteiten”
Gary Seabury, algemeen directeur Rail bij John Holland
Acuit.Systems levert diensten op maat om de verschillende assets in de railinfrastructuur optimaal te laten presteren. Jacob Zeeman, directeur bij Strukton Rail:

“Elk spoornetwerk is uniek. Onze diensten stellen onze opdrachtgevers in staat hun medewerkers en activiteiten beter af te stemmen op hun strategische doelstellingen. Wij helpen hen de kosten gedurende de levensduur van hun assets te reduceren en de conditie van de assets over de lange termijn te verbeteren. Strukton Rail heeft voor de prestatiegerichte onderhoudscontracten in Europa processen en technieken ontwikkeld die wij nu in Australië kunnen inzetten”
Jacob Zeeman, directeur bij Strukton Rail
Bezoek voor meer informatie de stand van John Holland in het Australische Paviljoen (hal 10.2, stand 216) of de stand van Strukton Rail (hal 26, stand 235).


+
Gerard Sanderink Studiebeurzen voor derde keer uitgereikt

19 september 2016
Op vrijdag 16 september zijn bij de UT voor de derde keer de Gerard Sanderink Studiebeurzen uitgereikt. Saxionstudenten Tom Ellenbroek, Maria Nieuwerth, Raymond Harhuis, Max van Druten en Arne Robers en UT-studenten Janine Santing, Pier Tabak, Gerhard Berman en Leon Smook zijn de gelukkigen.
Initiatiefnemer en grondlegger voor de beurzen is Gerard Sanderink. De ondernemer reikte aan negen talentvolle studenten van Saxion en Universiteit Twente de studiebeurs van 10.000 euro per jaar uit.

De studenten die de beurs in ontvangst hebben genomen zijn talentvolle studenten met excellente studieresultaten. De studenten die dit jaar voor het eerst een beurs hebben ontvangen zijn:
Tom Ellenbroek (Elektrotechniek - Saxion)
Maria Nieuwerth (Chemie - Saxion)
Raymond Harhuis (Werktuigbouwkunde - Saxion)
Max van Druten (Technische Natuurkunde - Saxion)
Arne Robers (Technische Bedrijfskunde - Saxion)
Janine Santing (Biomedische Technologie – Universiteit Twente)
Pier Tabak (Advanced Technology – Universiteit Twente)
Gerhard Berman (Biomedische Technologie – Universiteit Twente)
Leon Smook (Scheikundige Technologie)
Talentvolle studenten
Sanderink wil met de beurzen Twentse studenten met aantoonbare capaciteiten op het gebied van technologie ondersteunen. De beurs wordt per jaar toegekend. Die blijft in principe gehandhaafd tot het einde van de studie, bij gelijkblijvende omstandigheden. Jaarlijks stelt de Stichting Gerard Sanderink de nieuw te vergeven beurzen vast.

Stichting Gerard Sanderink
Ondernemer Gerard Sanderink is eigenaar van het investeringsbedrijf Sanderink Investments. Hij geeft hiermee leiding aan de bedrijven Centric en Oranjewoud, waaronder Antea Group en Strukton vallen.

Sanderink is geboren en getogen in Twente en draagt de regio een warm hart toe. Hij startte het beurzenprogramma met het doel om jonge, talentvolle studenten voor Twente te behouden en in hun verdere ontwikkeling te ondersteunen. Daarnaast werkt hij aan het Sanderink Technology Centre, een innovatiecentrum dat als innovatieversneller moet dienen voor talentvolle jonge technici.

Meer over de Stichting Gerard Sanderink, zie
https://stichtinggerardsanderink.nl/



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL