Aanmelding AVA Oranjewoud te Maarssen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/04/2016 17:07
Aandeelhouders en andere vergadergerechtigden van Oranjewoud N.V. worden uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene Vergadering die zal worden gehouden op woensdag 25 mei 2016 om 10.00 uur aan de Westkanaaldijk 2 te Maarssen in het kantoor van Strukton Groep N.V.
Agenda
1. Opening en mededelingen
2. Bericht van de Raad van Commissarissen over het boekjaar 2015 (Bespreking)
3. Verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2015 (Bespreking)
4. Jaarrekening 2015 en bestemming van het resultaat (Besluit)
5. Decharge (Besluit)
6. Opdracht tot onderzoek van de jaarrekening 2016 (Besluit)
7. Delegatie bevoegdheid tot uitgifte van aandelen Oranjewoud N.V. (Besluit)
8. Rondvraag
9. Sluiting
De agenda met toelichting alsmede het jaarverslag 2015 zullen uiterlijk op 30 april 2016 worden gepubliceerd op de website van Oranjewoud N.V. (www.oranjewoudnv.nl) en zijn kosteloos verkrijgbaar bij de vennootschap (e-mail: ir@oranjewoudnv.nl of tel. 036 - 5308191) alsmede bij ABN AMRO Bank N.V. ("ABN AMRO") (e-mail: listing.agency@nl.abnamro.com).
Registratiedatum
Aan de vergadering kunnen deelnemen zij die (1) per 26 april 2016, nabeurs, (de "Registratiedatum") zijn ingeschreven in één van de hierna te noemen (deel)registers en (2) zich hebben aangemeld op de wijze zoals hieronder beschreven. Voor houders van girale aandelen zijn als (deel)registers aangewezen de administraties van de intermediairs zoals gedefinieerd in de Wet giraal effecten verkeer (de "Intermediair"), waaruit blijkt wie op de Registratiedatum gerechtigd zijn tot deze girale aandelen. Voor houders van aandelen op naam die zijn ingeschreven in het aandeelhoudersregister van Oranjewoud N.V. is als register aangewezen het aandeelhoudersregister van Oranjewoud N.V., waaruit blijkt wie op de Registratiedatum aandeelhouder is.
Aanmelding
Houders van aandelen op naam die in het aandeelhoudersregister van de vennootschap zijn ingeschreven die de vergadering in persoon of bij gevolmachtigde wensen bij te wonen, kunnen dit vanaf de Registratiedatum en tot 10 mei 2016 bij de directie schriftelijk melden.
Houders van girale aandelen
Houders van girale aandelen die de vergadering in persoon of bij gevolmachtigde wensen bij te wonen, kunnen zich vanaf de Registratiedatum en tot 10 mei 2016, via de Intermediair, waar hun aandelen in administratie zijn, schriftelijk aanmelden bij ABN AMRO. De Intermediairs dienen uiterlijk op 13 mei 2016 aan ABN AMRO via https://www.securitiesvoting.com/intermediary een verklaring te verstrekken waarin is opgenomen het aantal aandelen dat door de betreffende houder op de Registratiedatum werd gehouden en ter registratie aangemeld wordt. Via de Intermediair krijgen deze houders van girale aandelen een registratiebewijs dat geldt als toegangsbewijs voor de vergadering. Aandeelhouders en andere vergadergerechtigden die toegang hebben tot de vergadering kunnen derden machtigen om hen ter vergadering te vertegenwoordigen. De volmachten dienen op schrift te zijn gesteld en uiterlijk op 13 mei 2016 door de vennootschap te zijn ontvangen per post of per e-mail.
Gouda, 12 april 2016
Raad van Bestuur, Raad van Commiss.

jaarverslag 2015 uiterlijk 30 april 2016 Nabeurs.

vandaag 12 april Oranjewoud EUR 5,05 +15ct vol. 1.363

XEA.nl
heeft enige tijd geleden een verzoek gedaan voor dividend voorstel en met een beetje terugwerkend kracht over de jaren dat er niets werd betaald, als teken aan de trouwe aandeelhouders.

Op 6 april hebben Antea Group collega's Daan Hollemans en Edwin Oude Weernink op verzoek van de Wageningen Universiteit gastcollege gegeven aan derdejaarsstudenten landgebruiksplanning.
Businesslijnen: Ruimte

Tags: omgevingswet,
omgevingswetspel

In een plenair deel ging Daan in op de vormgeving en het doel van de Omgevingswet. Edwin illustreerde Daan zijn verhaal met voorbeelden over de gang van zaken in de huidige situatie en besprak de verschillen tussen die huidige situatie en de situatie onder de Omgevingswet.
Na dit plenaire deel was het tijd voor het Omgevingswetspel. Het Omgevingswetspel is ontleend aan het ganzenbordspel en behandelt de kerninstrumenten van de Omgevingswet. Speciaal voor dit gastcollege waren ook vragen over het gedachtegoed van de Omgevingswet opgenomen. Het Omgevingswetspel is een mooie manier om kennis te peilen, opinies te delen en de discussie met elkaar aan te gaan. Het gastcollege en het Omgevingswetspel werden zowel door de studenten als de verantwoordelijk docent zeer positief ontvangen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL