Rijkswaterstaat gunt onderhoudscontracten variabel onderhoud rijkswegen Zuid-Nederland

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 25/10/2015 13:31
Rijkswaterstaat heeft de onderhoudscontracten gegund voor het variabel onderhoud aan de rijkswegen in Zuid-Nederland. De contracten hebben een looptijd van 2 jaar en gaan in op 1 januari 2016. Het onderhoud aan rijkswegen, viaducten en bruggen in Noord-Brabant en Limburg zal uitgevoerd worden door Boskalis, Heijmans en Combinatie Rasenberg Infra*, Reef Infra, Ooms Construction*.

* onderdelen van Antea groep.

Variabel Onderhoud
Het Variabel Onderhoud is één van de grootste projecten van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland. Onder dit project valt het reguliere onderhoud aan alle rijkswegen en kunstwerken in Noord-Brabant en Limburg, zoals asfalteren, herstel van viaducten en onderhoud aan de vangrail. Hiermee zorgen we voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer en een bereikbaar Noord-Brabant en Limburg.

Criteria
Het variabel onderhoud aan rijkswegen, viaducten en bruggen in Zuid-Nederland is door Rijkswaterstaat op basis van economisch meest voordelige inschrijving (EMVI-criteria) aanbesteedt in 3 percelen, waarbij iedere opdrachtnemer per perceel verantwoordelijk is voor ontwerp en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden (design en construct). Daarnaast is er bijzondere aandacht voor verlaging van CO2-uitstoot en minimale verkeershinder bij uitvoering van het onderhoud.

Opdrachtnemers
Opdrachtnemer perceel 1 (West); regio West-Brabant: Boskalis.
Opdrachtnemer perceel 2 (Midden); regio Oost-Brabant: Heijmans.
Opdrachtnemer perceel 3 (Zuid-Oost); regio Limburg: Combinatie Rasenberg Infra, Reef Infra, Ooms Construction (allen onderdeel van Strukton Civiel).

De contracten hebben een looptijd van 2 jaar, vanaf 1 januari 2016 start de uitvoering op de weg. Bekijk hieronder het overzicht van de percelen.

zie voor kaart op
http://www.struktonciviel.nl/nieuws/2015/rijkswaterstaat-gunt-onderhoudscontracten-variabel-onderhoud-rijkswegen-zuid-nederland/



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL