Twee berichten Oranjewoud/Antea groep

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/08/2015 16:22
De NAM start aanstaande maandag (17-08) met werkzaamheden voor het uitbreiden van het geofoonnetwerk. Dit gebeurt op 7 plekken in Twente. De 7 nieuwe meetstations, die geplaatst worden door Antea Group, zijn een aanvulling op de bestaande twee stations van het KNMI.

De geofoons zijn microfoons die ondergronds continu mogelijke bevingen meten in de aardbodem. De gevoelige meetapparatuur wordt geplaatst in de omgeving van de drie lege gasvelden in Twente, waarin de NAM sinds 2011 zout water injecteerde afkomstig van de oliewinning in het Drentse Schoonebeek. Daarnaast worden er zogeheten accelerometers geplaatst die doorlopend bovengronds eventuele grondversnellingen meten.

bericht 2
Antea Group gaat in opdracht van de Autoridad Del Canal De Panama (ACP) het masterplan voor een gebiedsontwikkeling aan het Panamakanaal verzorgen. Het gaat om de ontwikkeling van de Westelijke Oever aan de kant van de Pacifische Oceaan. De oppervlakte van het gebied is 1.200 ha. In het masterplan wordt bepaald hoe het gebied gemoderniseerd en commercieel optimaal gebruikt kan worden.
ACP houdt zich namens de regering van Panama bezig met de exploitatie (grotere volumes en nieuwe grondstoffen zoals LNG, vloeibaar aardgas), het onderhoud en de modernisering van het Panamakanaal. Dit moet bijdragen aan de duurzame economische ontwikkeling van het gebied.

Antea Group bepaalt het strategische kader, beoordeelt het gebied en voert een marktanalyse uit. Daarnaast wordt een raamwerk voor commerciƫle en industriƫle activiteiten opgesteld, wat uitgewerkt wordt in het masterplan.

Antea Group won de tender en werkt vanuit Nederland en Colombia aan het project. Overige projectpartners zijn Stig en CroonenBuro5.

Op 10 augustus was de startbijeenkomst van het project. Het gehele plan moet in maart 2016 opgeleverd worden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL