Strukton Rail vernieuwt ruim 15 km spoor in één keer

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 30/07/2015 16:56
Strukton Rail vernieuwt de komende weken in opdracht van ProRail ruim 15 kilometer spoor tussen Mariënberg en Coevorden. Hiervoor zetten we onze vernieuwingstrein en ander groot materieel in. Onze medewerkers zullen ruim 1200 diensten draaien. Het werk duurt van 30 juli tot en met 9 augustus 2015.

Officieus record
Tijdens dit project plaatsen we op het traject van 15,6 kilometer maar liefst 31 kilometer nieuwe spoorstaven, 26.000 dwarsliggers en storten we 28 miljoen kilo ballast. Voor zover bekend, is dat het langste stuk spoor in Nederland dat in één keer vernieuwd wordt.

Minder overlast
Met de eigen vernieuwingstrein, kettinghor en stopmachines kan Strukton Rail relatief snel en automatisch lange spoortrajecten vernieuwen. Voor het vernieuwen van meerdere, korte trajecten los van elkaar moet namelijk wel elke keer opnieuw de bouwlocatie opgezet worden. De totale hinder voor de reiziger over een langere periode zou daarmee groter worden. Om de overlast voor reizigers op het spoor verder te beperken, vernieuwt Strukton Rail dit traject in de zomerperiode wanneer er minder mensen met de trein reizen.

Dit bericht is gebaseerd op een bericht van ProRail

reactie XEA.nl
Een pracht bedrijf met kennis dat nu aangevuld worden door de overname van delen van Ballast Nedam. Strukton zien wij de beursnotering van Oranjewoud overnemen. Strukton wordt in de prijsvorming van Oranjewoud te laag gewaardeerd is onze inschatting.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL