Strukton breidt reisinformatiesysteem Metropoolregio Rotterdam Den Haag uit

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/02/2015 14:37
Strukton Systems breidt het dynamische reisinformatiesysteem (DRIS) uit in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. In negen maanden tijd plaatst Strukton op minimaal 200 tramhaltes informatiezuilen, waarop de actuele vertrektijden verschijnen. In de komende jaren zal dit aantal informatiezuilen nog verder groeien.

Strukton ontwikkelt ook het computersysteem dat de informatie verstuurt, en zorgt de komende tien jaar voor het beheer van dit systeem en alle informatiezuilen. Strukton kreeg hiervoor eind 2014 de opdracht van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. De opdrachtgever baseerde de keus voor Strukton op de kwaliteit van de presentatieservice, de displays, de projectaanpak en het beheer, gecombineerd met een goede prijs.

Werkzaamheden
Ontwikkeling en (technisch) beheer van het computersysteem voor de directe aansturing van de informatiezuilen
Geschikt maken van het computersysteem naar meer informatiezuilen en TFT overzichtdisplays voor uitbreiding binnen de regio
Plaatsen en aansluiten van in eerste instantie circa 200 informatiezuilen, later gevolgd door nog eens meer (in verschillende uitvoeringsvormen)
Verzorgen van draadloze communicatienetwerk en de energievoorziening
Onderhoud van het totaalsysteem voor 10 jaar
Metropoolregio Rotterdam Den Haag
De Metropoolregio Rotterdam Den Haag omvat een gebied van 23 gemeenten, die de krachten bundelen om het gebied beter bereikbaar te maken en het economisch vestigingsklimaat te versterken. De gemeenten zijn: Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Maassluis, Midden-Delfland, Nissewaard, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Wassenaar, Westland, Westvoorne en Zoetermeer.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL