Strukton, ophogen spoor Apeldoorn naar Europese standaard.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/12/2014 13:06
Op zondag 7 december heeft Strukton Rail in Apeldoorn in opdracht van ProRail het spoor verhoogd, zodat bij de (toekomstige) treinen een gelijkvloerse instap ontstaat.
Eerder zijn de perrons hiervoor verlaagd. De sporen en de perrons zijn aangepast op de Europese standaard uitstaphoogte van 76 centimeter ten opzichte van de bovenkant van het spoor. De werkzaamheden maken onderdeel uit van de verbetering van de toegankelijkheid van en op stations.

Het aanpassen van het perron en het spoor in Apeldoorn behoort tot een contract waarbij Strukton 40 stations aanpast. De meeste, tot het contract behorende, stations heeft Strukton al aangepast zoals de stations Maastricht, Schiedam en Didam.

De machines die gebruikt worden voor het ophogen van het spoor zijn stopmachines. Deze worden gebruikt voor het lichten, schiften en onderstoppen van sporen. Ze zijn uitgerust met een satelliet die geschikt is voor het gelijktijdig onderstoppen van enkele dwarsliggers.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL