Strukton Worksphere maincontractor voor datacenter Ericsson Broadcasting & Media Services

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/11/2014 15:24
Ericsson Broadcasting & Media Services in Hilversum heeft Strukton Worksphere gekozen tot maincontractor voor het datacentermanagement. Strukton Worksphere wordt daarmee verantwoordelijk voor het gehele datacenter. Het contract is gegund voor een periode van zeven jaar, met mogelijke verlenging van driemaal één jaar. Het contract is op 19 november 2014 getekend.

Strukton Worksphere wordt als maincontractor verantwoordelijk voor de uitvoering van de hardservices in het datacenter. Daarnaast treedt Strukton Worksphere voor de softservices (zoals schoonmaak, ongediertebestrijding, beveiliging en receptie) en de activiteiten van of namens de verhuurder op als managing agent. Onder deze verantwoordelijk valt ook het beheren en op orde houden van het IT verbindingenmanagement.

Ericsson Broadcasting & Media Services heeft Strukton Worksphere gekozen als winnende partij van de uitgeschreven aanbesteding. Deze opdracht is gewonnen op basis van beste prijs, aantoonbare kennis en ervaring bij vergelijkbare klanten en een goede aansluiting op de werk- en denkwijze van Ericsson. Met het contracteren van Strukton Worksphere als maincontractor wil Ericsson de efficiency en professionaliteit van het datacenter verbeteren en tevens zorgen voor maximale beschikbaarheid en optimale instandhouding. Ericsson Broadcast & Media Services is onder meer verantwoordelijk voor de radio- en televisie-uitzendingen van de NPO en Fox NL.

Het pand van Ericsson Broadcasting & Media Services bevindt zich op het Mediapark te Hilversum. Het datacenter is 2300 m2 VVO en de computervloer heeft een oppervlakte van 1500 m2. Het datacenter heeft voornamelijk klanten die zich bevinden op het Mediapark. Door het realiseren van maximale beschikbaarheid en optimale instandhouding van het datacenter speelt Strukton Worksphere een grote rol bij de beschikbaarheid van radio en televisie in Nederland.

Over Strukton Worksphere
Strukton Worksphere richt zich in zijn strategie op enkele specifieke marktgebieden, te weten datacenters, industrie, verkeerstechnische en tunneltechnische installaties en gezondheidszorg. Voor al deze speerpunten is continuïteit cruciaal. Daarbij is techniek onmisbaar. In deze kritische omgevingen komt de dienstverlening van Strukton Worksphere, gericht op functionaliteit en beschikbaarheid, het best tot haar recht.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL