Antea Group (Oranjewoud) raadt Kunstgrasheld.nl aan voor crowdfunding kunstgrasvelden.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/07/2014 16:10
Antea Group en Kunstgrasheld.nl slaan de handen ineen. Kunstgrasheld.nl is een onafhankelijke tool waarmee verenigingen online een deelfinanciering voor een kunstgrasveld kunnen realiseren. Sponsoren en leden kopen 'fictieve' delen van het veld, waarmee het beoogde geldbedrag opgehaald wordt. Met Kunstgrasheld als partner kan Antea Group haar klanten een onafhankelijke tool bieden om een kunstgrasveld mogelijk te maken.

Financiering van een kunstgrasveld is voor verenigingen vaak een groot probleem. Zeker nu in veel gevallen de bijdrage van de gemeente een stuk minder is. Via Kunstgrasheld.nl kan op een interactieve wijze toch extra geld ingezameld worden. Op een plattegrond online is te zien hoeveel vierkante meters er al verkocht zijn en welke 'helden' gedoneerd hebben. Een eventuele contributieverhoging kan op deze wijze ook lager uitvallen.

Antea Group gaat de tool bij verenigingen onder de aandacht brengen om ze te helpen bij de totstandkoming van het kunstgrasveld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gosewin Bos, of neem een kijkje op www.kunstgrasheld.nl.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL