Strukton, Spectaculaire werkzaamheden Natuurbrug Laarderhoogt op 11 juli. Antea Group publiceert eerste jaarverslag

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/07/2014 17:45
Combinatie Strukton Civiel/Ooms Construction, onderdeel van Strukton en hiermee zusterbedrijven van Antea Group, plaatst in de nachten van vrijdag 11 juli en zaterdag 12 juli 25 liggers voor de Natuurbrug Laarderhoogt. Dit gebeurt in opdracht van Rijkswaterstaat. De liggers zijn balken van 43 meter lang die ongeveer 100.000 kg per stuk wegen. Ze worden met de grootste precisie gelegd.

Rol Antea Group
Antea Group heeft tijdens het tendertraject intensief samengewerkt met Strukton Civiel/Ooms Construction om te komen tot het winnende ontwerp. De belangen van de omgeving, flora en fauna en architectuur zijn in een technisch en economisch maakbaar ontwerp gevat. Vanuit Antea Group is invulling gegeven aan 'Virtueel Bouwen' door de opzet van een 3d-model.

Strukton heeft een speciale kijklocatie ingericht. Deze is open in de nacht van vrijdag 11 juli tussen 23:00 - 01:00 uur.

Natuurbrug Laarderhoogt
De natuurgebieden Westerheide en Blaricummerheide worden opgesplitst door de A1 en de Naarderstraat. De Natuurbrug Laarderhoogt brengt hier verandering in. Begin 2015 is dit een natuurgebied waarin dieren vrij kunnen bewegen en waarover de mens kan wandelen, fietsen of paardrijden. De natuurbrug komt tot stand dankzij een samenwerking tussen Rijkswaterstaat, provincie Noord-Holland, het Goois Natuurreservaat en de gemeenten Laren en Blaricum.


Antea Group publiceert eerste jaarverslag
10 juli 2014
Heerenveen, 9 juli 2014. Antea Group heeft op 9 juli zijn eerste publieksjaarverslag uitgebracht. Het internationale advies- en ingenieursbureau opereerde in Nederland tot 31 december 2013 nog onder de naam Oranjewoud. Het jaarverslag laat zien dat de vijf landenorganisaties binnen de groep een stabiel jaar kenden, stappen maakten in internationale samenwerking en in z'n totaliteit een omzet van 375 miljoen euro behaalden. Antea Group wist de winst ten opzichte van 2013 zelfs nog iets te verhogen.

2013 kende de nodige dynamiek voor de ingenieursbranche. Zeker gezien de snellere verandering van markt en maatschappij en de druk op de marges. Desondanks heeft de Nederlandse vestiging van Antea Group, voorheen Advies- en ingenieursbureau Oranjewoud, de stap kunnen nemen om zijn vertrouwde waarden te verbinden aan de naam van de groep. Gezien de sterk gewortelde naam een gedurfde, maar weloverwogen keuze met mogelijkheden voor de toekomst.

Jaarverslag lezen
Ons jaarverslag kunt u lezen via http://www.anteagroup.com/about-us/annual-report Wilt u liever een papieren exemplaar? Dat is mogelijk via www.anteagroup.nl of stuur een mail naar info.nl@anteagroup.com. We laten de keuze aan u, zodat we niet onnodig papieren versies produceren.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL