Antea Group levert bijdrage met Onderzoekgroep Omgevingswet

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/07/2014 17:53
Vanuit het kernteam Omgevingswet Antea Group is vorig jaar de ‘Onderzoekgroep Omgevingswet’ opgericht. Doel hiervan was om studenten in hun afstudeerfase vraagstukken in het domein van de Omgevingswet te laten onderzoeken. Antea Group krijgt hiermee meer inzicht en binding met de Omgevingswet en slaat een brug tussen universiteiten, hogescholen en Antea Group, wanneer het gaat om de Omgevingswet en kennisontwikkeling.

In het najaar van 2013 zijn drie studenten gestart met het uitvoeren van de onderzoeken. De onderwerpen hadden betrekking op:
1.Uitnodigingsplanologie (Willemien Vlas);
2.Uitnodigingsplanologie in krimpgebieden (Baukje de Beer);
3.De inpassing en uitwerking van de adviezen vanuit de commissie Elverding; Sneller en beter (Ruth Bosch).

Er is een video gemaakt waarin de studenten vertellen over de selectie van de studenten, het werken bij Antea Group en de Omgevingswet. Deze video is te vinden op www.platformomgevingswet.nl.

Vanwege het succes van deze eerste tranche van de onderzoeksgroep is besloten om hiermee verder te gaan. Inmiddels vinden gesprekken plaats met nieuwe potentiële studenten voor de invulling van de onderzoekgroep Omgevingswet.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL