Antea Group lanceert de OmgevingsApp

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/06/2014 15:51
Antea Group (Oranjewoud) en Concepteurs hebben op dinsdag 17 juni een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Concepteurs is de ontwikkelaar van BouwApp.nl, een applicatie die zich richt op communicatie rondom de voortgang van huizenbouw. Deze applicatie is nu uitgebreid in de OmgevingsApp, waarmee Antea Group de toepassingsmogelijkheden van de applicatie heeft vergroot.

In veel gevallen missen omwonenden essentiƫle informatie over de voortgang van projecten. Opdrachtgevers (projectontwikkelaars, RWS, provincies) en opdrachtnemers (aannemers, ingenieursbureaus en zzp'ers) kunnen via de app korte berichten en foto's over de voortgang van het project versturen. Bedrijven en omwonenden krijgen deze informatie op basis van locatievoorziening direct op het beeldscherm van hun smartphone of tablet. Zo zijn ze altijd op de hoogte van ontwikkelingen in hun directe omgeving die tot overlast kunnen leiden, zoals wegafsluitingen of gevaarlijke situaties. De applicatie is geschikt om projectinformatie zoals kaarten, rapporten en zelfs omleidingsroutes te delen. Via de applicatie kan er gereageerd worden op gebeurtenissen.

Met de OmgevingsApp heeft Antea Group een zeer waardevolle aanvulling rondom omgevingsmanagement in huis en kan het opdrachtgevers nog beter begeleiden in grote infra-projecten.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL