Antea Group verlengt raamovereenkomst bodemadviesdiensten met gemeente Oosterhout. Oranjewoud.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/05/2014 09:43
Onlangs heeft een Europese aanbesteding plaatsgevonden waarbij de gemeente Oosterhout haar bodemadviesdiensten voor de komende twee tot vier jaar heeft aanbesteed. Van de vele inschrijvers is Antea Group naar voren gekomen als één van de drie partijen, waaraan de raamovereenkomst is gegund.

De gemeente Oosterhout hecht grote waarde aan de kwaliteit van de geleverde diensten en had hier in de aanbesteding sterk de nadruk op gelegd. Het hoge kwaliteitsniveau van de door Antea Group aangeleverde producten is hierbij doorslaggevend geweest in de gunning aan Antea Group.

De raamovereenkomst omvat het verzorgen van alle voorkomende bodemadviesdiensten, zoals verkennend bodemonderzoek, partijkeuringen grond- en bouwstoffen, bemalingadviezen en begeleiding en advisering rond bodemvraagstukken.

Door het binnenhalen van dit contract kan de businesslijn Milieu Zuid van Antea Group in haar vestigingsplaats de reeds jarenlange samenwerking met de gemeente Oosterhout voor de komende 2 tot 4 jaar continueren.

Antea Group op Best Value Congres
Het Best Value Congres van 19 en 20 mei in het congrescentrum van de TU Delft werd door 220 geïnteresseerden bezocht. Het congres werd gegeven met als doel om zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers kennis te laten maken met Best Value als wel een verdiepinslag te maken voor de meer ervaren aanwezigen. Grietsje Wijma vertegenwoordigde Antea Group met de sessie over ‘Loslaten en ruimte geven’, die ze samen met Jannie Koster-Robaard van Consistender en Brigitte Broekert van Waterschap Vechtstromen organiseerde.

Best Value is een managementfilosofie, waarbij ruimte wordt gegeven aan de expert om zijn rol te vervullen en de leiding te nemen in het uit te voeren project. De expert wordt in staat gesteld de projectdoelstellingen te realiseren.

Dankzij de interactieve opzet van het congres werden kennis en ervaringen gedeeld en is gezamenlijk nagedacht over verschillende onderdelen van BVP aanbestedingstrajecten, zoals teamsamenstelling, dominante informatie en inschrijving en het selectieproces.

De ervaringen van Antea Group met het Best Value project ‘Vispassages drie zeegemalen en achterliggende maatregelen’ voor waterschap Noorderzijlvest zijn in het tijdens het congres uitgebrachte boek ‘Best Value werkt’ vereeuwigd. Naaste een hoofdstuk over de ervaringen van Antea Group in dit project, is ook een hoofdstuk gewijd aan de rol van waterschap Noorderzijlvest. Het boek omvat 19 Best Value projecten die in de afgelopen jaren zijn uitgevoerd.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL