Strukton Rail neemt Siebens Spoorbouw over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/04/2014 08:37
Het Belgische bedrijf van Strukton, Strukton Rail NV, en de heer Geert Siebens hebben overeenstemming bereikt over de overname van Siebens Spoorbouw BVBA door Strukton Rail. Deze overname past in het plan van Strukton Rail om in België zijn marktpositie verder uit te breiden. De effectieve overnamedatum is 7 april 2014. Strukton Rail is in België de toonaangevende spooraannemer die werken uitvoert in verschillende raildisciplines. Deze behelzen niet alleen de spoorbouw maar ook signalisatie, kabel en bovenleidingwerken. Strukton Rail werkt in België voornamelijk voor de verschillende overheidsbedrijven in de railomgeving (Infrabel, De Lijn, MIVB, TEC). Strukton Rail is als fullserviceprovider voor railsystemen actief in Europa. Het ontwikkelt, bouwt, installeert en onderhoudt spoorsystemen met als doel het spoor optimaal beschikbaar, betrouwbaar, veilig en meetbaar te maken.

Siebens Spoorbouw werd opgericht in 1987 en is een echt familiebedrijf. De activiteiten van Siebens behelzen onder andere het vernieuwen en aanleggen van trein- en tramsporen. Ook verzorgt Siebens de aanleg van kraanbaan- en rolbrugsporen, voornamelijk bij industriële klanten en in de haven van Antwerpen. Het bedrijf doet niet alleen aan nieuwbouw van railsystemen, maar ook aan (preventief) onderhoud van de geleverde systemen. Bij Siebens zijn 19 medewerkers werkzaam en het bedrijf heeft een jaaromzet van ca. € 3,6 miljoen.

“Deze overname komt beide ondernemingen ten goede. De overname van Siebens Spoorbouw met zijn activiteiten is een perfecte aanwinst voor het realiseren van onze doelstellingen.”

Siebens Spoorbouw zal onder zijn eigen naam blijven functioneren en de mogelijkheid hebben om, met de steun en knowhow van Strukton Rail, zijn activiteiten verder uit te bouwen. De overname zelf zal geen directe gevolgen hebben voor het personeel.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL