Oranjewoud, VV van Nispen in de Zilk speelt op kurk

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 14/11/2013 14:36
Oranjewoud Sport heeft in opdracht van de gemeente Noordwijkerhout het bestaande voetbalcomplex van VV van Nispen en het tennispark TV van Nispen in de Zilk gerenoveerd. Het project wordt in bouwteam gerealiseerd met de AW groep uit Lisse. De werkzaamheden zijn in april 2013 gestart, maar doordat er aanvullend archeologisch onderzoek is uitgevoerd zijn de werkzaamheden eind oktober afgerond en is het voetbalcomplex op 1 november speelklaar opgeleverd.

Het archeologisch onderzoek heeft vondsten uit de midden bronstijd, ijzertijd en neolithicum opgeleverd. De werkzaamheden voor de verplaatsing van de tennisbanen laten nog op zich wachten omdat de vondsten dusdanig interessant zijn, dat er een vervolgonderzoek start in het voorjaar van 2014. Na afronding van het onderzoek wordt er een compleet nieuw tenniscomplex met 5 tennisbanen gerealiseerd.

Gemeente Noordwijkerhout en de VV Nispen hebben de voorkeur uitgesproken voor natuurlijke instrooimaterialen, in dit geval kurk. Leverancier Polytan zorgde voor het voetbalsysteem Ligaturf Ultimate CoolPlus. De ondergrond onder het kunstgras bestaat uit een E-layer; een elastische ondergrond die de juiste sporttechnische eigenschappen aan het veld geeft. De constructie kent duurzame materialen met een lange levensduur.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL