Oranjewoud, eerste Edel Hockey H2O veld van Nederland bij HV Abcoude

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/11/2013 09:49
Oranjewoud Sport heeft in samenwerking met Edel Grass de aanleg van het nieuwe waterveld bij HV Abcoude verzorgd. HV Abcoude koos voor het H2O-Turf systeem van Edel Grass. Het veld is onlangs opgeleverd en in gebruik genomen.

Edel Grass introduceerde het nieuwe waterveld tijdens het najaar van 2012. Het is het tweede monofilament waterveld in de hockeycollectie. In 2009 introduceerde Edel Grass het Triple-T systeem welke is ontwikkeld voor hockey op het allerhoogste niveau. Edel Grass ontwikkelde daarnaast het H2O-Turf systeem welke voldoet aan de gestelde internationale eisen. Daarnaast is het systeem betaalbaar voor hockeyverenigingen in het middensegment.

Na de succesvolle ervaring bij de Taverham High School (Engeland) is dit het tweede veld dat met dit systeem gebouwd wordt. De kroesing van de vezel zorgt er voor dat spelers beter onder de bal kunnen komen. Dankzij de toegepaste vezel is het veld zowel onder droge als natte omstandigheden goed te bespelen.

Morgen komt Oranjewoud nabeurs met cijfers.
Wij gaan uit van een duidelijke verbetering.
In het eerste halfjaar verlies en toch aanzienlijk meer eigen vermogen, dat is bijzonder.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL