Oranjewoud renovatie skeelerbaan Purmerend

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/10/2013 17:20
Oranjewoud Realisatie is 16 september begonnen met de renovatie van de skeelerbaan en aanleg van de skeelerpiste van IJs en Inline-skateclub Purmerend, in opdracht van stichting Spurd. Het werk wordt in bouwteamverband voorbereid en uitgevoerd.

Een bestaande 400 meter skeelerbaan wordt voorzien van een nieuwe asfalt toplaag en daarbinnen het bouwen van een 200 meter skeelerpiste. De uitdaging in dit project is de aanleg van de skeelerpiste. Deze heeft een komvorm vergelijkbaar met een wielerbaan, met in de bochten een hoogteverschil van 1 meter, waar straks de skaters met een snelheid van 50 km per uur in zullen vliegen. Om het hoogteverschil op te vangen wordt er ter plaatse een betonnen keermuur gestort. De gehele constructie wordt aangebracht op 50 cm lichtgewicht schuimbeton, om verzakking op te vangen.

Na het storten van de keermuur wordt de fundatie in verschillende lagen aangebracht, verdicht en in 3D onder profiel gekilverd, daarna zal het asfalt in drie lagen onder hetzelfde profiel worden aangebracht.

De planning is dat de werkzaamheden in december gereed zijn.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL