Oranjewoud kwantificeert VOS-emissies ontgassen ladingtanks

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/09/2013 10:09
Bodemgebruik, uitputting van grondstoffen, verlies van biodiversiteit, vervuiling en klimaat; de milieu-uitdagingen van vandaag zijn verbonden met de ontwikkeling van mensheid en economie. Van multinational tot lokale overheid: Oranjewoud beschikt over middelen en methoden om klanten te helpen met erfenissen uit het verleden en zich tegelijkertijd klaar te stomen voor een duurzame toekomst.

De aanleg van infrastructuur, woningbouw of de ontwikkeling van een bedrijf; bij al deze ontwikkelingen kunnen we niet om duurzaam, milieubewust en veilig gebruik van de ruimte heen. Tegelijkertijd leggen we boven én onder de grond een steeds groter beslag op die beschikbare ruimte. Bedrijven én overheden staan elk voor hun eigen uitdagingen om ontwikkelingen mogelijk te maken.

Innovatief startpunt
De vraagstukken zijn complex. Soms vergt het zeer gedetailleerde kennis om binnen bestaande wet- en regelgeving een correcte opening te vinden, om in harmonie met de omgeving te werken en om werkzaamheden volgens de juiste procedures af te wikkelen. Van beleidsondersteuning tot uitvoering; met onze kennis van techniek, inhoud en proces vormt Oranjewoud een innovatief startpunt voor klanten om van hoge ambities naar integere antwoorden te komen.

Breed perspectief
Bodem, water, geluid, lucht, veiligheid, natuur, duurzaamheid, grondstoffenefficiency, biodiversiteit…, al deze elementen bepalen de kwaliteit van onze omgeving. Oranjewoud bekijkt milieuvraagstukken daarom vanuit een breed perspectief. Voor alle milieufacetten van de leefomgeving waarin we wonen, werken en recreëren hebben we integrale oplossingen in huis.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL