Oranjewoud, Nieuw kunstgrasveld voor Baarnsche Mixed Hockey Vereniging

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 07/05/2013 12:14
Oranjewoud Sport en Edel Grass verzorgen de aanleg van het nieuwe semi-waterveld bij de Baarnsche Mixed Hockey Vereniging (BMHV). Op vrijdag 3 mei tekende Jaap Schuurman namens Oranjewoud het contract. Op 10 juni wordt er gestart met de werkzaamheden.

De club was toe aan een nieuw veld. Het oude veld was volledig versleten, keihard en erg traag. De club koos bewust voor het Edel Hockey Triple-T Systeem; een semi-waterveld met waterveld speeleigenschappen. Dit sluit aan op de wens van de club om het hockey zowel bij de jeugd als bij de senioren naar een hoger niveau te tillen. Het veld wordt voorzien van een beregeningsinstallatie. Naast het veld wordt er een oefenhoek op het sportcomplex aangelegd.

Als alles volgens planning verloopt wordt het veld uiterlijk 16 augustus opgeleverd, voor aanvang van het hockeyseizoen 2013-2014.

Strukton
Plaatsing laatste dakdeel Station Den Haag Centraal
06 mei 2013

Strukton bouwt in opdracht van ProRail, samen met de gemeente Den Haag en NS, mee aan een nieuw station. De verbouwing is in volle gang. Tijdens het Hemelvaartweekend plaatsen we het allerlaatste glazen dakdeel in het nieuwe dak.

Vorderingen bouw
Het glazen dak is bijna gereed, een deel van de glazen gevels is al klaar en de sloop van het tijdelijke dak is begonnen. Tijdens Hemelvaart wordt 's ochtends de grote torenkraan uit de stationshal verwijderd door een andere kraan, de grootste Europese mobiele kraan. Het takelen van de giek is rond 11.00 uur gepland. Hierna wordt rond 16.00 uur het laatste dakdeel (wybertje) geplaatst.

Nieuw stationsgebouw
Den Haag Centraal krijgt in 2014 een compleet nieuw stationsgebouw waar al het openbaar vervoer bij elkaar komt. Het dak van de hal wordt gemaakt van glas en wordt 22 meter hoog. De nieuwe openbaar-vervoer-terminal is nodig omdat er steeds meer mensen gebruik maken van het station. Er maken hier nu al iedere dag meer dan 190.000 mensen gebruik van het station. De gemeente Den Haag is opdrachtgever voor de bouw van het nieuwe station. NS draagt zorg voor de verbouwing van winkels en reizigersvoorzieningen in de stationshal om zo de reis en het verblijf op het station zo comfortabel mogelijk te maken. Deze verbouwing wordt ook door Strukton uitgevoerd.

Afhankelijk van weersomstandigheden
Het weghalen van de kraan – en daarmee het plaatsen van het laatste wybertje – is afhankelijk van de weersomstandigheden. Als het te hard waait, worden beide activiteiten uitgesteld.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL