Oranjewoud, GBIdag opnieuw een doorslaand succes

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 22/03/2013 19:07
Oranjewoud kijkt terug op een zeer geslaagde GBIdag. Meer dan tweehonderd klanten afkomstig van ruim tachtig gemeenten en vijftig partners kwamen donderdag 21 maart naar de Reehorst in Ede.

De bezoekers luisterden naar een sprekende klantcase van de gemeente Rheden, een humorvol betoog van Aat de Jonge van de GVOW (Gebruikersvereniging Oranjewoud) en pittige stellingen van Cees Hamers namens KING (Kwaliteits Instituut Nederlandse Gemeenten). Daarnaast konden klanten op de beursvloer en diverse workshops nader kennismaken met onze partners en op welke manier zij GBI aanvullen.

Impressie
Een goede sfeer, positieve reacties van klanten en een grote variatie aan onderwerpen maakten de dag speciaal.

Gemeente Schagen: "Veel gemeenten maken helaas nog gebruik van verschillende beheerpakketten en denken nog vanuit eilandjes. Als gegevensbeheerder wil je hierin één lijn krijgen. Daarom is de totaalvisie achter GBI 6 erg interessant."

Stefan Nienhuis ligt toe dat de klant prioriteit heeft: "In de gemeente Rheden weten burgers precies wat de komende jaren in hun buurt gaat gebeuren in de openbare ruimte. Dat stellen ze op prijs. Want je zit tenslotte in het gemeentehuis voor de bewoners en niet voor jezelf."

Aat de Jonge: "ik zeg vaak "van eiland naar weiland". Gemeenten keren zich steeds meer naar buiten in plaats van naar binnen en daarbij zijn partijen als Oranjewoud belangrijk."

Cees Hamers: "Een soepel nieuw werkproces of een veilige digitale oplossing creëren lijkt op het bouwen van een kathedraal in een storm. En daar hadden ze niet eens een plan voor in die tijd."

Meer informatie
Theus van den Broek, e-mail Theus.vandenBroek@oranjewoud.nl

Nieuwsgierig naar meer? Kijk op http://gbidag.gbinet.nl/ voor foto's en een verslag van de dag.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL