Strukton Rail behoudt niveau 5 CO2-prestatieladder

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/03/2013 13:26
Gisteren vond bij Strukton Rail de audit plaats voor de CO2-prestatieladder versie 2.1. Wij hebben ons certificaat CO2-Bewust op het hoogste niveau weten te behouden. De auditeur was onder de indruk van de wijze waarop wij invulling geven aan CO2-reductie. Hij noemde ons hierin 'toonaangevend' in vergelijking met veel andere bedrijven.
Specifieke pluspunten die de auditeur noemde:

het initiatief Duurzame Leverancier
het feit dat wij doelstellingen hebben geformuleerd per scope
de manier waarop ons portfolio is opgebouwd
onze transparante en overzichtelijke manier van communiceren
Sinds november 2009 zijn wij gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder. In maart 2010 bereikten wij het hoogste niveau, niveau 5. Zonder de bijdragen van onze leveranciers, ketenpartners en collega's zouden wij niet zoveel hebben kunnen bereiken op het gebied van CO2-reductie als nu. Je CO2-uitstoot verminderen kun je immers niet alleen. Wij willen iedereen die hieraan bijdraagt of heeft bijgedragen hartelijk bedanken en wij rekenen ook dit jaar en de komende jaren weer graag op ieders enthousiasme en medewerking!

De overige werkmaatschappijen van Strukton krijgen in mei 2013 een audit voor het behoud van niveau 5 van de CO2-prestatieladder.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL