ssetmananagement: Oranjewoud begeleidt Westerschelde Maintenance bij certificering voor ISO-9001, VCA en PAS-55

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 14/03/2013 16:55
Oranjewoud gaat Westerschelde Maintenance begeleiden bij de voorbereiding op de certificering van ISO-9001 en VCA**. Tegelijkertijd brengt Oranjewoud een advies uit voor een mogelijke certificering voor PAS-55, dé norm met betrekking tot assetmanagement.

Met Westerschelde Maintenance heeft Croon Elektrotechniek, BAM Civiel en Mobilis (onder penvoerderschap van Croon) een geïntegreerd bedrijf ingericht welke de opdracht heeft gekregen om gedurende de periode 2013 -2033 de Westerscheldetunnel te onderhouden. Een van de eisen uit het contract is dat zij uiterlijk 1 september 2013 zijn gecertificeerd voor ISO-9001 en VCA**. In het ingediende EMVI-document is beloofd dat de organisatie op termijn conform PAS-55 zal opereren.

Internationale norm
Met PAS-55 zijn door BSI (Britisch Standards) de eisen voor een assetmanagementorganisatie samengebracht. Het wordt beschouwd als dé internationale norm voor assetmanagement. De norm kan worden gebruikt als instrument om de structuur m.b.t. assetmanagement binnen een organisatie goed in te richten met het oog op en gebalanceerd en actief beheer van bedrijfsmiddelen over de levenscyclus, gekoppeld aan de ondernemingsdoelstellingen.

Deze mooie kans is door O2 aangegrepen om met de kennis op gebied van kwaliteitssystemen en normen, en levert daarmee een bijdrage aan de ambitie van Oranjewoud op gebied van Assetmanagement.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL