Oranjewoud, Cruyff Court Oosterhout feestelijk geopend

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/07/2011 19:15
Oranjewoud Sport heeft de realisatie van het nieuwe Cruyff Court in Oosterhout verzorgd. Op zaterdag 9 juli is dit veld feestelijk geopend. De officiƫle opening werd verricht door Mevr. Janse-Witte, wethouder van speelvoorzieningen en buurtbeheer in Oosterhout. Het veld is een initiatief van de gemeente Oosterhout, Oosterhout in beweging, Surplus Welzijn en de politie. De Cruyff Foundation heeft financiƫle ondersteuning voor het veld verleend. Een nieuw veld was noodzakelijk omdat andere trapveldjes in de omgeving ongeschikt zijn geworden om op te spelen.

Het veld in Oosterhout is het 125e Cruyff Court in Nederland. Met de openbare veldjes wil de Cruyff Foundation het bewegen van kinderen in de wijk stimuleren. Oranjewoud Sport is partner van de Cruyff Foundation en heeft Nederland al meerdere veldjes gerealiseerd. Naast de standaard veldjes heeft Oranjewoud Sport ook een aantal aangepaste Cruyff Courts bij Mytylscholen aangelegd.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL