Crotec en Oranjewoud ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 22/02/2011 09:48
Almere, 21 februari 2011 - Crotec uit 's-Hertogenbosch en Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud bundelen hun innovatieve krachten en breiden de samenwerking rondom ruimtelijk beheer software uit. De bedrijven zijn overeengekomen de software van beide partijen verder op elkaar af te stemmen waardoor een grotere klantengroep nog completer en integraler bediend kan worden.

Oranjewoud verbetert in opdracht van haar onafhankelijke Gebruikersvereniging Oranjewoud continu de GBI software ter ondersteuning van het beheer van de openbare ruimte. De GBI-software wordt door veel gemeenten in Nederland gebruikt. Voor de komende versies staan de integratie met de BGT en een duidelijker dataopslag op het programma. Crotec gaat haar enorme kennis van Bentley technologie en het creƫren van innovatieve oplossingen op basis van moderne technieken inzetten om daarmee aan te sluiten op de volgende GBI versies.

Crotec is een Geo-ICT bedrijf met een specialisme op het gebied van de ruimtelijke ordening. RoTotaal / RoBeheer wordt door ruim 1/3 van de Nederlandse gemeenten toegepast. Crotec is een Bentley strategic businesspartner. Oranjewoud is leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het brede terrein van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, bouw, natuur en landschap, milieu en veiligheid, vastgoedzaken en sport- en vrijetijdsvoorzieningen. De ontwikkeling van GBI wordt aangestuurd door de onafhankelijke Gebruikersvereniging Oranjewoud (GVOW), waar 109 organisaties lid van zijn. De GVOW ondersteunt de samenwerking met Crotec van harte.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL