Over Oranjewoud N.V.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/01/2011 07:54
Oranjewoud N.V. is actief op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten. De organisatie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het brede terrein van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, bouw, natuur en landschap, milieu en veiligheid, vastgoedzaken en sport- en vrijetijdsvoorzieningen. Oranjewoud verzorgt daarbij het gehele traject van studie, advies, ontwerp, planvoorbereiding en directievoering tot realisatie, beheer en exploitatie.

Oranjewoud N.V. opereerde voorheen onder de naam Centric KSI Holding N.V. en was actief als ICT-dienstverlener. In mei 2006 wijzigde de naam van het beursfonds, waarna op 7 juni 2006 de Ingenieurs- en adviesdiensten van Oranjewoud Beheer B.V. zijn ingebracht. Hiermee wijzigde de hoofdactiviteit van het beursfonds. Inmiddels zijn nagenoeg alle IT-activiteiten uit het fonds verdwenen en is het bedrijf voornamelijk actief als ingenieurs- en adviesbureau.

Oranjewoud N.V. werkt vooral voor opdrachtgevers in de centrale en lokale overheid en het bedrijfsleven. Oranjewoud N.V. is genoteerd aan de Officiƫle Markt van Euronext N.V. te Amsterdam. Oranjewoud N.V. maakt juridisch deel uit van de Centric-organisatie.

reactie XEA.nl
Wij zien dit bedrijf als de kanshebber voor 2011.
Waarom stapt 't Holland Fonds (Rabo+Delta Lloyd) er anders in?



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL