Ruimtelijk Beheer bij Oranjewoud blijft groeien

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/09/2009 09:08
Heerenveen, 22 september 2009 - Het aantal gebruikers van de beheersoftware GBI is in korte tijd met bijna 20% gegroeid. Dit jaar nog verwacht Oranjewoud de 200e gebruiker te mogen verwelkomen. De GBI-software van Oranjewoud is een krachtig hulpmiddel om onderhoud in de openbare ruimte duurzaam financieel gezond te maken.

Een gemiddelde gemeente heeft alleen al voor het onderhoud van wegen en groen al snel 8 à 10 miljoen per jaar op de begroting staan. In economisch moeilijke tijden is het moeilijk weerstand te bieden aan kaasschaafmethodes of rigide taakstellingen. Terwijl juist nu de kwaliteit van de openbare ruimte belangrijk is voor behoud en herstel van welvaart en welzijn. Oranjewoud helpt dan ook beheerorganisaties weerstand te bieden aan deze verleiding door doordachte, duurzame adviezen en oplossingen te geven met behulp van de GBI-software.

Eerste prijs maatwerk beheersoftware
In nauw overleg met haar klanten, verenigd in de Gebruikersvereniging Oranjewoud (GVOW), worden de nieuwste ontwikkelingen in de GBI software verwerkt. Logisch ook dat Oranjewoud daarom onlangs door het tijdschrift SDU Select/Overheid & ICT 2009 uitgeroepen is als 'Beste ICT-bedrijf' in de categorie ontwikkelen van maatwerk beheersoftware. Ook de GVOW profiteert van het succes, haar ledenaantal staat inmiddels op 115.

Groei zet door in 2010
De businessgroep verwacht de gemiddelde jaarlijkse omzetgroei van 10% à 15% van de afgelopen jaren te kunnen continueren. Om op de vragen van klanten adequaat antwoord te kunnen geven, zullen in 2010 circa 20 adviseurs en technici moeten worden aangetrokken.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL