Management Share publiceert resultaat eerste helft 2005

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/09/2005 08:15
Management Share blijft mogelijkheden onderzoeken voor inbreng van nieuwe activiteiten
Management Share NV heeft de eerste helft van het boekjaar 2005 afgesloten met een negatief resultaat van EUR 101.000,-.

Ook in de eerste helft van 2005 heeft Management Share overlegd met diverse partijen over de mogelijkheden om nieuwe activiteiten in te brengen. Dat heeft nog niet geleid tot concrete plannen. Management Share zet haar zoektocht naar inbrengmogelijkheden voort. Met enige regelmaat dienen zich nieuwe mogelijkheden aan.

Resultaten
De algemene en beheerkosten bestaan hoofdzakelijk uit kosten voor bestuur, (fiscaal)juridisch advies, administratiekosten en kosten verbonden aan de beursnotering. De financiƫle lasten hebben betrekking op vergoeding van rente op de door de grootaandeelhouders verstrekte leningen.

Eigen vermogen
Het eigen vermogen bedraagt per 30 juni 2005 EUR -3,1 miljoen (ultimo 2004: EUR - 2,9 miljoen) en is geheel gefinancierd door de grootaandeelhouders. Ultimo juni 2005 had Management Share van de grootaandeelhouders een bedrag geleend van in totaal EUR 2,9 miljoen.

Verwachtingen
Management Share verwacht dat bij gelijkblijvende omstandigheden de kosten over het tweede halfjaar ongeveer gelijk zullen zijn aan die over het eerste halfjaar. Zodra een inbrengmogelijkheid concrete vormen aanneemt komt Management Share met nadere mededelingen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL