Eigen Vermogen Management Share positief door conversie uitstaande leningen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/10/2010 15:02
Eerste fase herstructurering afgerond
Hoofddorp, 1 oktober 2010 - Management Share NV ("Management Share") heeft overeenstemming bereikt over conversie van alle uitstaande leningen in aandelenkapitaal. Hiermee wordt het eigen vermogen van Management Share weer positief, en kan de noteringsmaatregel die Euronext had opgelegd worden opgeheven. Met deze conversie heeft Management Share de noodzakelijke voorbereidingen getroffen voor de inbreng van nieuwe activiteiten.

Management Share is met grootaandeelhouders c.q. leningverstrekkers overeengekomen dat alle uitstaande achtergestelde leningen worden geconverteerd in circa 40 miljoen nieuw uit te geven gewone aandelen. In 2002 was al een akkoord bereikt over een deel van de uitstaande leningen, nu zal het overige uitstaande bedrag van de leningen worden geconverteerd, terwijl een (klein) deel van de leningen zal worden kwijtgescholden (ca. 0,2 miljoen).

Per 30 september 2010 zal, na effectuering van de conversieovereenkomst, Management Share een positief eigen vermogen hebben van circa € 10.000. Voor een resultatenrekening en balans per 30 september 2010, na verwerking van de conversie, wordt verwezen naar de bijlage bij dit persbericht.

In de komende maanden volgen de contractuele, wettelijke en statutaire verplichtingen om de uitgifte van de nieuwe aandelen te effectueren.

Op dit moment wordt concreet gesproken met partijen over de voorwaarden en condities voor de inbreng van nieuwe activiteiten in Management Share. Verwacht wordt dat deze conversie zal bijdragen aan het tot een succesvolle uitvoering brengen hiervan. Management Share verwacht hier in de komende periode nadere mededelingen over te kunnen doen.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL