Qurius aan de slag bij Lectric Groep en Lectric Internetopleidingen en Qurius UK..

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/08/2011 09:57
De LECTRIC Groep bestaat uit zeven complementaire, specialistische internetondernemingen. Naast een fullservice internetbureau en een internetopleidingsinstituut, kent de LECTRIC Groep ook een bureau voor internetstrategie en conceptontwikkeling, een online-marketing bureau, een e-mailmarketing specialist een organisatie die internetprofessionals tijdelijk inzet bij klanten en een organisatie gespecialiseerd in het online leads genereren. Lectric Groep helpt vooruitstrevende klanten verder met internet. Qurius gaat bij de Lectric Groep een Upgrade van CRM 3.0 naar CRM 2011 realiseren.

Eén van de onderdelen van de Lectric Groep is Lectric Internetopleidingen. Lectric Internetopleidingen is hét kennisinstituur van Nederland meer dan 60 internetopleidingen. Hier zal Qurius CRM 2011 implementeren.

Qurius UK implementeert Microsoft Dynamics NAV bij de Britse tak van Kowa Optimed (Europe) Limited
Bury, 15 augustus 2011 - Qurius Verenigd Koninkrijk is geselecteerd door Kowa Optimed (Europe) Limited voor de implementatie van Microsoft Dynamics NAV om een ​​bedrijfsbrede business managementsysteem te ontwikkelen voor haar nieuwe bedrijfsactiviteiten in de UK.

De Electronics & Optics divisie van Kowa startte met de productie van telescopen in 1952. Oorspronkelijk werden ze ontwikkeld voor schietwedstrijden. Bij de Olympische Spelen in Tokio van 1964 werden de telescopen officieel in gebruik genomen. Eenmaal ontdekt door vogelaars, werden de kijkers onverwacht enorm populair over de wereld. Kowa Sporting Optics is een zeer gewaardeerd merk dat bekend staat als erg betrouwbaar en van superieure kwaliteit.

Parvez Chowdhury, IT & Finance Manager bij Kowa Optimed (Europe) Limited, zegt: "Wij waren op zoek naar een ​​effectieve software-oplossing om de bedrijfsprocessen van de gehele organisatie volledig geautomatiseerd te kunnen beheren. Bij het opzetten van ons nieuwe Europese hoofdkantoor in de UK, hebben we gekozen voor Microsoft Dynamics NAV omdat dat het ideale platform voor ons is om onze Europese activiteiten te versterken. Als gevolg van een sterke Europese aanwezigheid Qurius, wisten we dat de integratie van onze activiteiten in de verschillende gebieden eenvoudig gerealiseerd zou kunnen worden "

Jamaine Campbell, directeur bij Qurius Groot-Brittannië, zegt: "Deze deel met Kowa illustreert onze positie als een van de toonaangevende Microsoft Dynamics resellers in de UK. De oplossing bestaat verder uit Zetadocs en Jet Reports, een geavanceerde documentmanagementsysteem en de complete bedrijfsrapportages."

Parvez voegt daaraan toe: "We zochten een partner met de juiste technische vaardigheden en middelen om onze zakelijke doelstellingen te behalen. Met het Qurius trackrecord van succesvolle implementaties, zijn we ervan overtuigd dat hun expertise in het leveren van Microsoft Dynamics oplossingen voor de distributie-industrie ons zal helpen onze operationele efficiëntie te verbeteren en ons bedrijf te laten groeien. "




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL