Afvalinzamelaar Saver reduceert softwarepakketten met Qurius en Q-MemeR stroomlijnt ledenbeheer

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 30/09/2010 14:47
Zaltbommel, 29 september 2010 - Saver N.V. een regionale afvalinzamelaar met hoofdvestiging in Roosendaal, heeft voor zijn financiële administratie gekozen voor Microsoft Dynamics NAV van Qurius. Daarnaast gaat het bedrijf voor zijn rapportages gebruik maken van de Business Intelligence-oplossing van de IT-dienstverlener. Voor de eerste fase staan de financiële administratie en het contractenbeheer op de agenda, fase II bestaat uit het onderhoud aan de voertuigen en containers.

De belangrijkste opdrachtgevers van Saver zijn de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal en Woensdrecht. Daarnaast voert Saver diensten uit in opdracht van het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en particulieren. Bij de uitvoering van activiteiten op het gebied van de inzameling en verwerking van afvalstromen, geeft Saver de voorkeur aan een innovatieve en milieutechnisch verantwoorde aanpak.

Frans Mol, Manager ICT & Finance: “Met het nieuwe systeem reduceren we het aantal softwarepakketten, met als grootste voordeel dat data nog maar op één plek ingevoerd hoeft te worden. Er komt beter inzicht in de kosten van door ons geleverde diensten en het systeem zelf biedt voldoende uitbreidingsmogelijkheden met het oog op de toekomst.”

De implementatie van fase I (financieel en contractenbeheer) is begin september gestart. De livegang van deze fase staat gepland voor 1 januari 2011. Business Intelligence (BI) wordt ingezet om te rapporteren aan de gemeenten. Intern wil Saver met behulp van BI toe naar een meer transparante organisatie. Voor het onderhoud aan voertuigen en containers gaat Saver in de tweede fase gebruik maken van de maintenance-module van Qurius.

Frans Mol: “We hebben Qurius de opdracht gegund omdat er sprake was van een klik vanwege de aanwezige branchekennis. Consultants kwamen hun afspraken na en we hadden gewoon veel vertrouwen in de software. Daar komt bij dat de doelstellingen van Saver op het gebied van innovatie en duurzaamheid goed aansluiten bij die van Qurius”.

Q-MemeR stroomlijnt ledenbeheer
Op basis van Microsoft Dynamics CRM 4.0
QURIUS BELGIUM N.V.
30 september, 2010
- De leden zijn het hart van een organisatie: ze delen de visie en ondersteunen de belangen. Ze zijn de drijvende kracht en de bestaansreden van elke organisatie. Een goed doordachte ledenadministratie, waar zowel de leden als de organisatie mee gebaat zijn, verdient de volle aandacht. Met Q-MembeR biedt Qurius een uitgebreid relatiebeheerpakket met specifieke functionaliteiten voor ledenorganisaties, gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM 4.0.

De kern van Q-MembeR is het in kaart brengen van leden, sponsors, partners en relaties om vervolgens de acties op hen af te stemmen.

Tevens is het een pakket dat ervoor zorgt dat de relaties van een optimale service kunnen genieten.

Door de 360 graden-benadering staan met deze oplossing de leden en andere stakeholders centraal in de organisatie.

Q-MembeR biedt een omkadering die bijstand verleent in het centrale beheer van een volledige organisatie, dit alles met de beste zorgen die ze behoeft.

Leden-management
Medewerkers kunnen dankzij Q-MembeR alle informatie inwinnen betreffende de (potentiële) leden en andere relaties op een transparante wijze raadplegen.

De opvolging van hun voorkeuren en gedragingen wordt hierdoor een eenvoudige taak.

Dit versnelt de ledenwerking van de organisatie en versterkt de binding met de leden.

Diensten-management
De geleverde service bepaalt in grote mate de betrokkenheid en de tevredenheid van de leden.

Doorsturen van informatie, het beantwoorden van vragen, specifieke diensten die de organisatie verzorgt, … dit alles kan eenvoudig worden opgevangen.

Een volledige service management-module is hiervoor uitgebouwd. Zo worden de diensten voor de leden nog meer een toegevoegde waarde.

Integratie met Microsoft Office …
Een integratie met Word maakt het mogelijk brieven te personaliseren, mail merges op te zetten en templates aan te maken.

Een statische en dynamische integratie met Excel brengt een vlotte aanmaak van rapporten van de Q-MembeR-gegevens binnen bereik.

Al deze functionaliteiten worden in één gebruiksvriendelijke suite gebundeld.

Resultaat is een all-round integratie van de administratie, de marketing en de dienstverlening.

… en Outlook

Q-MembeR is volledig geïntegreerd in Microsoft Outlook.
Door deze integratie kunnen taken en contacten makkelijk worden gesynchroniseerd, meetings georganiseerd terwijl men een volledig zicht houdt op de telefoongesprekken en mails met de leden en andere relaties.

Gebruikers blijven derhalve binnen de vertrouwde omgeving werken.

Totaaloplossing
Met Q-MembeR biedt Qurius een totaaloplossing voor een optimale ledenoplossing met integratiemogelijkheden van een call center voor de front-office, een content management-systeem en een backoffice-applicatie.

Bron: I-Tel



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL