Van Lanschot introduceert Van Lanschot Eurozone Trigger Note II

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 18/11/2006 10:09
Na een succesvolle introductie van Van Lanschot Eurozone Trigger Note in oktober vorig jaar, komt Van Lanschot nu met een vervolg: Van Lanschot Eurozone Trigger Note II. Deze Note, met een potentiële coupon van 9% per jaar, keert uit bij een gelijk gebleven of gestegen Dow Jones EURO STOXX 50-index.

Met Van Lanschot Eurozone Trigger Note II biedt Van Lanschot beleggers de mogelijkheid hun vertrouwen in de Europese aandelenmarkt om te zetten in een transparante, relatief kortlopende belegging met een goede rendementsverwachting.

De looptijd van Van Lanschot Eurozone Trigger Note II is maximaal vijf jaar. De uitkering van de coupon is afhankelijk van de ontwikkeling van de Dow Jones EURO STOXX 50-index. Deze Index is samengesteld uit de vijftig grootste ondernemingen uit de Eurozone en kenmerkt zich door een grote spreiding over landen en sectoren.

De startwaarde van de Dow Jones EURO STOXX 50-index wordt aan het begin van de looptijd van de Note, op 8 december 2006, bepaald. Elk jaar, op de peildatum, wordt de slotkoers van de Index vergeleken met de startwaarde. Wanneer de slotkoers op één van deze peildata gelijk is aan of hoger is dan de startwaarde, volgt aflossing van de nominale waarde van de Note, inclusief enkelvoudige interest van 9% per jaar.

Als de Dow Jones EURO STOXX 50-index aan het einde van de maximale looptijd van vijf jaar, met maximaal 30% is gedaald ten opzichte van de startwaarde, dan ontvangt de belegger de nominale waarde van de Note terug. Is de Index meer dan 30% gedaald, dan ontvangt de belegger de nominale waarde van de Note minus de procentuele daling van de Index.

Inschrijven op Van Lanschot Eurozone Trigger Note II kan van 20 november tot en met 8 december 2006, 15.00 uur. De nominale waarde is € 1.000,00 met een uitgifteprijs van 101% - 101,5%. De definitieve uitgifteprijs wordt vastgesteld op 11 december 2006. De Notes worden genoteerd aan Euronext Amsterdam en zijn dagelijks verhandelbaar.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL