KAS Bank: Careon Levensloop besteedt business processen rondom levensloopregeling uit aan Ordina en KAS BANK.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 30/09/2005 17:46
Careon Levensloop, een nieuwe dochteronderneming van pensioenfonds PGGM, Ordina en KAS BANK hebben vandaag overeenstemming bereikt over de outsourcing van back office processen voor de levensloopregeling van Careon Levensloop. Ordina verzorgt hierbij de administratieve ondersteuning, KAS BANK faciliteert het bancaire proces.

"Vanaf 1 januari 2006 bieden wij producten aan waarmee wij invulling geven aan de levensloopregeling. Primair gericht op werknemers in de sector zorg en welzijn, waarvoor onze levenslooprekening een uitstekende aanvulling biedt op een PGGM pensioen ", aldus Paul Schuurkes, algemeen directeur bij Careon Levensloop. "Ordina biedt ons via deze outsourcing de gewenste implementatiesnelheid en flexibiliteit in de operationele uitvoering waarmee Careon Levensloop in de zeer korte tijdspanne tot 1 januari 2006 in staat is om op zeer efficiënte wijze een uniek levensloopproduct aan te bieden aan onze cliënten waarmee deze via internet zowel kunnen sparen als beleggen. KAS BANK biedt ons hierbij de professionele bancaire ondersteuning".

Voor Ordina betekent de levensloop dienstverlening voor Careon Levensloop een belangrijke uitbreiding van haar BPO dienstverlening voor zogenaamde beleggersgiro administraties. "Careon Levensloop richt zich primair op de grote groep werknemers in de sector zorg en welzijn die gebruik willen maken van de nieuwe levensloopregeling. Met deze transactie, die gebaseerd is op onze BPO dienstverlening voor beleggersgiro administraties, verwerft Ordina zich een prominente plaats op de nieuwe markt voor levensloopregeling producten", aldus Ronald Kasteel, voorzitter Raad van Bestuur van Ordina NV.

KAS BANK verzorgt de bancaire wholesale dienstverlening van de Careon Levensloopregeling. Albert Röell, voorzitter Raad van Bestuur KAS BANK: "Wij spelen adequaat in op belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van de individualisering van pensioenen en de invoering van de levensloopregeling richting haar cliënten. De samenwerking met Careon Levensloop en Ordina onderstreept nog eens het commitment van de bank aan de pensioenindustrie door het aanbieden van een combinatie van compliance-, treasury- en risicobeheersingproducten en -diensten."

Met de overdracht van de genoemde activiteiten aan Ordina zullen geen medewerkers van Careon Levensloop bij Ordina in dienst treden.

Het contract van Careon Levensloop met Ordina en KAS BANK heeft een looptijd van zeven jaar. Het omzetvolume van het contract zal voor Ordina afhankelijk van het succes van het levensloopproduct minimaal EUR 5 miljoen bedragen over de totale looptijd van het contract.
Bron : KAS BANK




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL