Pensioenfonds Predikanten kiest voor KAS BANK

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/09/2005 18:00
Pensioenfonds Predikanten in de Protestantse Kerk in Nederland heeft KAS BANK N.V. gekozen als Global Custodian. Pensioenfonds Predikanten neemt zowel de basisdienstverlening als de toegevoegde waarde-diensten Performance Measurement en Currency Overlay Management af. Tevens besteedt Pensioenfonds Predikanten haar beleggingsadministratie uit aan KAS BANK.

Albert Röell, Voorzitter van de Raad van Bestuur KAS BANK:

"De keuze voor KAS BANK is een bevestiging van onze kwaliteit als aanbieder van effectendiensten in Europa aan institutionele beleggers en financiële instellingen. De komst van Pensioenfonds Predikanten staat overigens niet op zich, want we zien dat steeds meer pensioenfondsen KAS BANK selecteren op basis van onze toegevoegde waarde dienstverlening".

Peter Eenshuistra, directeur Pensioenfonds Predikanten:

"Voor ons was, bij de keuze voor KAS BANK, van belang dat een totaalproduct kon worden geleverd met een sterke servicegerichte ondersteuning van een Global Custodian die zijn sporen verdiend heeft door continuïteit te bieden op basis van deskundigheid en vertrouwen".

Profiel KAS BANK
KAS BANK is een solide, gespecialiseerde Europese bank met een breed scala aan investor services voor institutionele beleggers en financiële instellingen.

Profiel Pensioenfonds Predikanten
Bij de vorming van de Protestantse Kerk in Nederland is het Pensioenfonds voor de Predikanten opgericht. Het pensioenfonds telt 5.900 deelnemers, onder wie 2.800 met emiraat (pensioen), 600 slapers (predikanten die voor een ander beroep kozen of werknemers werden als ziekenhuispredikant) en 2.400 actieve (zij werken als gemeentepredikant). De deelnemers zijn van oorsprong Hervormd (60%), Gereformeerd (39%) en Luthers (1%). Het belegd vermogen bedraagt 850 miljoen euro. De pensioenen van de andere werknemers zijn ondergebracht bij PGGM.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL